logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Grou e.o. in Jirnsum

Begrijp de huizenprijzen in Grou e.o. Leeuwarden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Grou e.o. Leeuwarden

Grou e.o. is een wijk in de plaats Jirnsum binnen de gemeente Leeuwarden. Deze wijk telt volgens het CBS 8.580 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 83 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grou e.o.. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 463.551 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 83
Gemiddelde vraagprijs € 463.551
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Grou e.o.

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Grou e.o. is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Grou e.o. moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Grou e.o..

Woningen recent verkocht in Grou e.o.

Er zijn recent 83 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grou e.o.. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Grou e.o..

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Grou e.o.. Een eengezinswoning in Grou e.o. komt het meest (81%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Grou e.o.

In Grou e.o. wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Grou e.o.

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Grou e.o. (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Grou e.o. Leeuwarden

Starterswoningen in Grou e.o. Leeuwarden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Grou e.o. Leeuwarden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Grou e.o. Leeuwarden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Grou e.o. Leeuwarden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Grou e.o. Leeuwarden

Wil je een huis kopen in Grou e.o. Leeuwarden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Grou e.o. Leeuwarden . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Grou e.o. alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Grou e.o..

Bekijk alle koopwoningen in Grou e.o. Leeuwarden. Zoek je huurwoning in Grou e.o. Leeuwarden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Grou e.o.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Grou e.o. is 3.048 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.169 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Grou e.o.

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Grou e.o. vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Grou e.o.

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Grou e.o.? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Grou e.o.

Reduzum Buitengebied Reduzum Eagum Idaerd Friens Grou Buitengebied Grou Jirnsum Buitengebied Jirnsum