Huizenmarkt Grou e.o. in Grou (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Grou e.o.

Woningmarkt Grou e.o.

Grou e.o. is een wijk in de plaats Grou binnen de gemeente Leeuwarden. Deze wijk telt volgens het CBS 8.400 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 60 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grou e.o.. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 460.759 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 60
Gemiddelde vraagprijs € 460.759
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Grou e.o.

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Grou e.o. is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Grou e.o. moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Grou e.o..

Woningen recent verkocht in Grou e.o.

Er zijn recent 60 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grou e.o.. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Grou e.o..

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Grou e.o.. Een eengezinswoning in Grou e.o. komt het meest (81%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Grou e.o.

In Grou e.o. wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Grou e.o.

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Grou e.o. (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Grou e.o.
Binnenring: Nederland

Grou e.o. waar ligt dat?

Woningen te koop Grou e.o.

Wil je een huis kopen in Grou e.o.? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Grou e.o. . Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Grou e.o. alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Grou e.o..

Bekijk hier alle koopwoningen in Grou e.o.. Zoek je huurwoning in Grou e.o.? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Grou e.o.

Starterswoningen in Grou e.o. zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Grou e.o. zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Grou e.o. zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Grou e.o.? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Grou e.o.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Grou e.o. is 3.075 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.652 euro).

Leeftijden Grou e.o.

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Grou e.o. vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Grou e.o.

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Grou e.o.? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Grou e.o.

Reduzum Buitengebied Reduzum Eagum Idaerd Friens Grou Buitengebied Grou Jirnsum Buitengebied Jirnsum