Huizenmarkt Camminghaburen e.o. in Leeuwarden (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Camminghaburen e.o.

Woningmarkt Camminghaburen e.o.

Camminghaburen e.o. is een wijk in de plaats Leeuwarden binnen de gemeente Leeuwarden. Deze wijk telt volgens het CBS 10.710 inwoners. Momenteel staan er 26 woningen te koop en zijn er recent 118 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Camminghaburen e.o.. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 310.332 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 26
Woningen recent verkocht 118
Gemiddelde vraagprijs € 310.332
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Camminghaburen e.o.

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Camminghaburen e.o. is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Camminghaburen e.o. moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Camminghaburen e.o..

Woningen recent verkocht in Camminghaburen e.o.

Er zijn recent 118 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Camminghaburen e.o.. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Camminghaburen e.o..

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Camminghaburen e.o.. Een eengezinswoning in Camminghaburen e.o. komt het meest (65%) voor. Daarna komt een galerijflat met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Camminghaburen e.o.

In Camminghaburen e.o. wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Camminghaburen e.o.

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Camminghaburen e.o. (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Camminghaburen e.o.
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Camminghaburen e.o.

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Camminghaburen e.o. vergeleken met de Leeuwarden en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Camminghaburen e.o. waar ligt dat?

Woningen te koop Camminghaburen e.o.

Wil je een huis kopen in Camminghaburen e.o.? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Camminghaburen e.o. . Er staan momenteel 26 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Camminghaburen e.o. alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Camminghaburen e.o..

Bekijk hier alle koopwoningen in Camminghaburen e.o.. Zoek je huurwoning in Camminghaburen e.o.? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Camminghaburen e.o.

Starterswoningen in Camminghaburen e.o. zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Camminghaburen e.o. zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Camminghaburen e.o. zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Camminghaburen e.o.? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Camminghaburen e.o.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Camminghaburen e.o. is 2.626 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.414 euro).

Leeftijden Camminghaburen e.o.

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Camminghaburen e.o. vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Camminghaburen e.o.

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Camminghaburen e.o.? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Camminghaburen e.o.

Camminghaburen-Noord Camminghaburen-Midden Camminghaburen-Zuid Grote Wielen De Groene Ster