Huizenmarkt Dokkumer Ie e.o. in Leeuwarden (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Dokkumer Ie e.o.

Woningmarkt Dokkumer Ie e.o.

Dokkumer Ie e.o. is een wijk in de plaats Leeuwarden binnen de gemeente Leeuwarden. Deze wijk telt volgens het CBS 2.945 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dokkumer Ie e.o.. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 506.664 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 506.664
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Dokkumer Ie e.o.

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dokkumer Ie e.o. is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dokkumer Ie e.o. moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Dokkumer Ie e.o..

Woningen recent verkocht in Dokkumer Ie e.o.

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dokkumer Ie e.o.. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dokkumer Ie e.o..

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dokkumer Ie e.o.. Een eengezinswoning in Dokkumer Ie e.o. komt het meest (70%) voor. Daarna komt een villa met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dokkumer Ie e.o.

In Dokkumer Ie e.o. wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dokkumer Ie e.o.

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dokkumer Ie e.o. (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Dokkumer Ie e.o.
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Dokkumer Ie e.o.

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Dokkumer Ie e.o. vergeleken met de Leeuwarden en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Dokkumer Ie e.o. waar ligt dat?

Woningen te koop Dokkumer Ie e.o.

Wil je een huis kopen in Dokkumer Ie e.o.? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dokkumer Ie e.o. . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dokkumer Ie e.o. alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dokkumer Ie e.o..

Bekijk hier alle koopwoningen in Dokkumer Ie e.o.. Zoek je huurwoning in Dokkumer Ie e.o.? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Dokkumer Ie e.o.

Starterswoningen in Dokkumer Ie e.o. zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dokkumer Ie e.o. zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dokkumer Ie e.o. zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Dokkumer Ie e.o.? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Dokkumer Ie e.o.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dokkumer Ie e.o. is 3.315 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.529 euro).

Leeftijden Dokkumer Ie e.o.

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dokkumer Ie e.o. vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Dokkumer Ie e.o.

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Dokkumer Ie e.o.? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Dokkumer Ie e.o.

Lekkum Snakkerburen Buitengebied Lekkum en Miedum Blitsaerd Jelsum Buitengebied Jelsum Koarnjum Buitengebied Koarnjum Britsum Buitengebied Britsum