Huizenmarkt Stiens e.o. in Stiens (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Stiens e.o.

Woningmarkt Stiens e.o.

Stiens e.o. is een wijk in de plaats Stiens binnen de gemeente Leeuwarden. Deze wijk telt volgens het CBS 8.390 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 64 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stiens e.o.. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 330.177 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 64
Gemiddelde vraagprijs € 330.177
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Stiens e.o.

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stiens e.o. is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stiens e.o. moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Stiens e.o..

Woningen recent verkocht in Stiens e.o.

Er zijn recent 64 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stiens e.o.. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stiens e.o..

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stiens e.o.. Een eengezinswoning in Stiens e.o. komt het meest (83%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stiens e.o.

In Stiens e.o. wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Stiens e.o.

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Stiens e.o. (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Stiens e.o.
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Stiens e.o.

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Stiens e.o. vergeleken met de Leeuwarden en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Stiens e.o. waar ligt dat?

Woningen te koop Stiens e.o.

Wil je een huis kopen in Stiens e.o.? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stiens e.o. . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stiens e.o. alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stiens e.o..

Bekijk hier alle koopwoningen in Stiens e.o.. Zoek je huurwoning in Stiens e.o.? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Stiens e.o.

Starterswoningen in Stiens e.o. zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Stiens e.o. zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stiens e.o. zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Stiens e.o.? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Stiens e.o.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stiens e.o. is 2.513 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.443 euro).

Leeftijden Stiens e.o.

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stiens e.o. vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Stiens e.o.

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Stiens e.o.? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Stiens e.o.

Stiens Buitengebied Stiens Feinsum Buitengebied Feinsum Hijum Buitengebied Hijum Alde Leie