logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Stiens e.o. in Stiens

Begrijp de huizenprijzen in Stiens e.o. Leeuwarden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Stiens e.o. Leeuwarden

Stiens e.o. is een wijk in de plaats Stiens binnen de gemeente Leeuwarden. Deze wijk telt volgens het CBS 8.635 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 95 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stiens e.o.. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 351.456 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 95
Gemiddelde vraagprijs € 351.456
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Stiens e.o.

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stiens e.o. is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stiens e.o. moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Stiens e.o..

Woningen recent verkocht in Stiens e.o.

Er zijn recent 95 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stiens e.o.. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stiens e.o..

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stiens e.o.. Een eengezinswoning in Stiens e.o. komt het meest (84%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stiens e.o.

In Stiens e.o. wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Stiens e.o.

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Stiens e.o. (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Stiens e.o.

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Stiens e.o. vergeleken met de Leeuwarden en Nederland.

Huizenprijzen in Stiens e.o. Leeuwarden

Starterswoningen in Stiens e.o. Leeuwarden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Stiens e.o. Leeuwarden zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stiens e.o. Leeuwarden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Stiens e.o. Leeuwarden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Stiens e.o. Leeuwarden

Wil je een huis kopen in Stiens e.o. Leeuwarden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stiens e.o. Leeuwarden . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stiens e.o. alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stiens e.o..

Bekijk alle koopwoningen in Stiens e.o. Leeuwarden. Zoek je huurwoning in Stiens e.o. Leeuwarden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Stiens e.o.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stiens e.o. is 2.821 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.417 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Stiens e.o.

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stiens e.o. vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Stiens e.o.

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Stiens e.o.? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Stiens e.o.

Stiens Buitengebied Stiens Feinsum Buitengebied Feinsum Hijum Buitengebied Hijum Alde Leie