Huizenmarkt Esteinde e.o. in Leeuwarden (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Esteinde e.o.

Woningmarkt Esteinde e.o.

Esteinde e.o. is een wijk in de plaats Leeuwarden binnen de gemeente Leeuwarden. Deze wijk telt volgens het CBS 3.930 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 44 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Esteinde e.o.. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 264.819 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 44
Gemiddelde vraagprijs € 264.819
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Esteinde e.o.

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Esteinde e.o. is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Esteinde e.o. moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Esteinde e.o..

Woningen recent verkocht in Esteinde e.o.

Er zijn recent 44 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Esteinde e.o.. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Esteinde e.o..

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Esteinde e.o.. Een eengezinswoning in Esteinde e.o. komt het meest (69%) voor. Daarna komt een portiekflat met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Esteinde e.o.

In Esteinde e.o. wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Esteinde e.o.

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Esteinde e.o. (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Esteinde e.o.
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Esteinde e.o.

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Esteinde e.o. vergeleken met de Leeuwarden en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Esteinde e.o. waar ligt dat?

Woningen te koop Esteinde e.o.

Wil je een huis kopen in Esteinde e.o.? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Esteinde e.o. . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Esteinde e.o. alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Esteinde e.o..

Bekijk hier alle koopwoningen in Esteinde e.o.. Zoek je huurwoning in Esteinde e.o.? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Esteinde e.o.

Starterswoningen in Esteinde e.o. zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Esteinde e.o. zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Esteinde e.o. zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Esteinde e.o.? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Esteinde e.o.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Esteinde e.o. is 2.220 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.144 euro).

Leeftijden Esteinde e.o.

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Esteinde e.o. vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Esteinde e.o.

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Esteinde e.o.? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Esteinde e.o.

Westeinde Buitengebied Noordwest