logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente West Betuwe

Begrijp de huizenprijzen in gemeente West Betuwe met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente West Betuwe

West Betuwe is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 52.720 inwoners. Momenteel staan er 66 woningen te koop en zijn er recent 567 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in West Betuwe. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 349.298.

Woningen te koop 66
Woningen recent verkocht 567
Gemiddelde vraagprijs € 577.034
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 349.298
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in West Betuwe

De gemiddelde verkoopduur van huizen in West Betuwe is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in West Betuwe moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in West Betuwe.

Woningen recent verkocht in West Betuwe

Er zijn recent 567 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in West Betuwe. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond West Betuwe.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in West Betuwe. Een eengezinswoning in West Betuwe komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling West Betuwe

In West Betuwe wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat West Betuwe

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van West Betuwe (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente West Betuwe

Starterswoningen in gemeente West Betuwe zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente West Betuwe zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente West Betuwe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente West Betuwe? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente West Betuwe

Wil je een huis kopen in gemeente West Betuwe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente West Betuwe . Er staan momenteel 66 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in West Betuwe alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in West Betuwe.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente West Betuwe. Zoek je huurwoning in gemeente West Betuwe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in West Betuwe

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in West Betuwe is 3.739 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.566 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden West Betuwe

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in West Betuwe vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente West Betuwe

De gemeente West Betuwe telt 27 plaatsen.

Acquoy Asperen Beesd Buurmalsen Deil Enspijk Est Geldermalsen Gellicum Haaften Heesselt Hellouw Herwijnen Heukelum Meteren Neerijnen Ophemert Opijnen Rhenoy Rumpt Spijk Tricht Tuil Varik Vuren Waardenburg Zennewijnen

Wijken van West Betuwe

West Betuwe bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.