logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Enspijk

Begrijp de huizenprijzen in Enspijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Enspijk

Enspijk is een plaats in de gemeente West Betuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 52.720 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Enspijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 844.767 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 844.767
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Enspijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Enspijk is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Enspijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Enspijk

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Enspijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Enspijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Enspijk. Een eengezinswoning in Enspijk komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Enspijk

In Enspijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Enspijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Enspijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Enspijk

Starterswoningen in Enspijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Enspijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Enspijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Enspijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Enspijk

Wil je een huis kopen in Enspijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Enspijk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Enspijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Enspijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Enspijk.

Bekijk alle koopwoningen in Enspijk. Zoek je huurwoning in Enspijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Enspijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Enspijk is 3.991 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.378 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Enspijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Enspijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Enspijk

Enspijk bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.