De Huizenmarkt in Acquoy (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Acquoy

Woningmarkt Acquoy

Acquoy is een plaats in de gemeente West Betuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 42.345 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Acquoy. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 878.831 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 878.831
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Acquoy

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Acquoy is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Acquoy kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Acquoy

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Acquoy. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Acquoy.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Acquoy. Een eengezinswoning in Acquoy komt het meest (54%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Acquoy

In Acquoy wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Acquoy

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Acquoy (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Acquoy
Binnenring: Nederland

Acquoy waar ligt dat?

Woningen te koop Acquoy

Wil je een huis kopen in Acquoy? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Acquoy . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Acquoy alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Acquoy.

Bekijk hier alle koopwoningen in Acquoy. Zoek je huurwoning in Acquoy? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Acquoy

Starterswoningen in Acquoy zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Acquoy zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Acquoy zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Acquoy? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Acquoy

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Acquoy is 6.963 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.952 euro).

Leeftijden Acquoy

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Acquoy vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Acquoy

Acquoy bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.