Huizenprijzen en de huizenmarkt in Neerijnen

Begrijp de huizenprijzen in Neerijnen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Neerijnen

Neerijnen is een plaats in de gemeente West Betuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 42.345 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neerijnen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.152.771 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 1.152.771
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Neerijnen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Neerijnen is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Neerijnen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Neerijnen.

Woningen recent verkocht in Neerijnen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neerijnen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Neerijnen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Neerijnen. Een woonboerderij in Neerijnen komt het meest (43%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Neerijnen

In Neerijnen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Neerijnen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Neerijnen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Neerijnen

Starterswoningen in Neerijnen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Neerijnen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Neerijnen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Neerijnen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Neerijnen

Wil je een huis kopen in Neerijnen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Neerijnen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Neerijnen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Neerijnen.

Bekijk alle koopwoningen in Neerijnen. Zoek je huurwoning in Neerijnen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Neerijnen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Neerijnen is 2.907 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.621 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Neerijnen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Neerijnen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Neerijnen

Neerijnen bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.