Huizenmarkt Waardenburg en Opijnen in Waardenburg (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Waardenburg en Opijnen

Woningmarkt Waardenburg en Opijnen

Waardenburg en Opijnen is een wijk in de plaats Waardenburg binnen de gemeente West Betuwe. Deze wijk telt volgens het CBS 4.565 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Waardenburg en Opijnen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 612.570 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 612.570
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Waardenburg en Opijnen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Waardenburg en Opijnen is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Waardenburg en Opijnen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Waardenburg en Opijnen.

Woningen recent verkocht in Waardenburg en Opijnen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Waardenburg en Opijnen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Waardenburg en Opijnen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Waardenburg en Opijnen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Waardenburg en Opijnen

In Waardenburg en Opijnen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Waardenburg en Opijnen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Waardenburg en Opijnen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Waardenburg en Opijnen
Binnenring: Nederland

Waardenburg en Opijnen waar ligt dat?

Woningen te koop Waardenburg en Opijnen

Wil je een huis kopen in Waardenburg en Opijnen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Waardenburg en Opijnen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Waardenburg en Opijnen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Waardenburg en Opijnen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Waardenburg en Opijnen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Waardenburg en Opijnen. Zoek je huurwoning in Waardenburg en Opijnen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Waardenburg en Opijnen

Starterswoningen in Waardenburg en Opijnen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Waardenburg en Opijnen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Waardenburg en Opijnen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Waardenburg en Opijnen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Waardenburg en Opijnen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Waardenburg en Opijnen is 2.518 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.612 euro).

Leeftijden Waardenburg en Opijnen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Waardenburg en Opijnen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Waardenburg en Opijnen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Waardenburg en Opijnen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Waardenburg en Opijnen

Waardenburg Waardenburg-West Neerijnen Opijnen Est Verspreide huizen Est Verspreide huizen Opijnen Verspreide huizen Neerijnen Verspreide huizen Waardenburg