Huizenmarkt Deil in Acquoy (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Deil

Woningmarkt Deil

Deil is een wijk in de plaats Acquoy binnen de gemeente West Betuwe. Deze wijk telt volgens het CBS 3.855 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Deil. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 658.091 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 658.091
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Deil

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Deil is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Deil kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Deil

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Deil. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Deil.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Deil. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Deil

In Deil wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Deil

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Deil (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Deil
Binnenring: Nederland

Deil waar ligt dat?

Woningen te koop Deil

Wil je een huis kopen in Deil? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Deil . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Deil alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Deil.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Deil.

Bekijk hier alle koopwoningen in Deil. Zoek je huurwoning in Deil? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Deil

Starterswoningen in Deil zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Deil zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Deil zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Deil? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Deil

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Deil is 3.397 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.361 euro).

Leeftijden Deil

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Deil vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Deil

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Deil? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Deil

Deil Enspijk Rumpt Gellicum Gellicum e.o. Rumpt e.o. Enspijk e.o. Deil e.o.