logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Herwijnen in Asperen

Begrijp de huizenprijzen in Herwijnen West Betuwe met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Herwijnen West Betuwe

Herwijnen is een wijk in de plaats Asperen binnen de gemeente West Betuwe. Deze wijk telt volgens het CBS 2.670 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Herwijnen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 596.255 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 596.255
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Herwijnen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Herwijnen is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Herwijnen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Herwijnen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Herwijnen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Herwijnen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Herwijnen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Herwijnen

In Herwijnen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Herwijnen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Herwijnen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Herwijnen West Betuwe

Starterswoningen in Herwijnen West Betuwe zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Herwijnen West Betuwe zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Herwijnen West Betuwe zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Herwijnen West Betuwe? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Herwijnen West Betuwe

Wil je een huis kopen in Herwijnen West Betuwe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Herwijnen West Betuwe . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Herwijnen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Herwijnen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Herwijnen West Betuwe.

Bekijk alle koopwoningen in Herwijnen West Betuwe. Zoek je huurwoning in Herwijnen West Betuwe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Herwijnen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Herwijnen is 2.494 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.967 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Herwijnen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Herwijnen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Herwijnen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Herwijnen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Herwijnen

Herwijnen Verspreide huizen Herwijnen