Huizenmarkt Herwijnen in Asperen (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Herwijnen

Woningmarkt Herwijnen

Herwijnen is een wijk in de plaats Asperen binnen de gemeente West Betuwe. Deze wijk telt volgens het CBS 2.670 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Herwijnen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 596.255 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 596.255
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Herwijnen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Herwijnen is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Herwijnen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Herwijnen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Herwijnen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Herwijnen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Herwijnen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Herwijnen

In Herwijnen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Herwijnen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Herwijnen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Herwijnen
Binnenring: Nederland

Herwijnen waar ligt dat?

Woningen te koop Herwijnen

Wil je een huis kopen in Herwijnen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Herwijnen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Herwijnen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Herwijnen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Herwijnen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Herwijnen. Zoek je huurwoning in Herwijnen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Herwijnen

Starterswoningen in Herwijnen zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Herwijnen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Herwijnen zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Herwijnen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Herwijnen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Herwijnen is 2.494 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.967 euro).

Leeftijden Herwijnen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Herwijnen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Herwijnen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Herwijnen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Herwijnen

Herwijnen Verspreide huizen Herwijnen