Huizenmarkt Heukelum in Heukelum (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Heukelum

Woningmarkt Heukelum

Heukelum is een wijk in de plaats Heukelum binnen de gemeente West Betuwe. Deze wijk telt volgens het CBS 3.210 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heukelum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 618.496 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 618.496
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Heukelum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heukelum is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heukelum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Heukelum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heukelum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heukelum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Heukelum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heukelum. Een eengezinswoning in Heukelum komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Heukelum

In Heukelum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heukelum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heukelum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heukelum
Binnenring: Nederland

Heukelum waar ligt dat?

Woningen te koop Heukelum

Wil je een huis kopen in Heukelum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heukelum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heukelum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heukelum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Heukelum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Heukelum. Zoek je huurwoning in Heukelum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Heukelum

Starterswoningen in Heukelum zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Heukelum zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heukelum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heukelum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heukelum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heukelum is 3.465 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.175 euro).

Leeftijden Heukelum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heukelum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Heukelum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Heukelum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Heukelum

Heukelum Oude Kern Uitbreiding Heukelum Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf Verspreide huizen Heukelum en Friezenwijk