Huizenprijzen en de huizenmarkt Asperen in Asperen

Begrijp de huizenprijzen in Asperen West Betuwe met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Asperen West Betuwe

Asperen is een wijk in de plaats Asperen binnen de gemeente West Betuwe. Deze wijk telt volgens het CBS 3.160 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Asperen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 515.837 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 515.837
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Asperen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Asperen is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Asperen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Asperen.

Woningen recent verkocht in Asperen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Asperen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Asperen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Asperen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Asperen

In Asperen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Asperen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Asperen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Asperen West Betuwe

Starterswoningen in Asperen West Betuwe zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Asperen West Betuwe zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Asperen West Betuwe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Asperen West Betuwe? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Asperen West Betuwe

Wil je een huis kopen in Asperen West Betuwe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Asperen West Betuwe . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Asperen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Asperen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Asperen West Betuwe.

Bekijk alle koopwoningen in Asperen West Betuwe. Zoek je huurwoning in Asperen West Betuwe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Asperen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Asperen is 3.289 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.972 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Asperen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Asperen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Asperen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Asperen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Asperen

Asperen Oude Kern Westelijke uitbreiding Asperen Noord uitbreiding Asperen industrieterrein Verspreide huizen Asperen