De Huizenmarkt in Rhenoy (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Rhenoy

Woningmarkt Rhenoy

Rhenoy is een plaats in de gemeente West Betuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 42.345 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rhenoy. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 648.563 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 648.563
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Rhenoy

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rhenoy is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rhenoy moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rhenoy.

Woningen recent verkocht in Rhenoy

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rhenoy. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rhenoy.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rhenoy. Een eengezinswoning in Rhenoy komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rhenoy

In Rhenoy wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rhenoy

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rhenoy (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rhenoy
Binnenring: Nederland

Rhenoy waar ligt dat?

Woningen te koop Rhenoy

Wil je een huis kopen in Rhenoy? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rhenoy . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rhenoy alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rhenoy.

Bekijk hier alle koopwoningen in Rhenoy. Zoek je huurwoning in Rhenoy? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Rhenoy

Starterswoningen in Rhenoy zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rhenoy zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rhenoy zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rhenoy? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rhenoy

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rhenoy is 3.221 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.492 euro).

Leeftijden Rhenoy

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rhenoy vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Rhenoy

Rhenoy bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.