logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Rhenoy

Begrijp de huizenprijzen in Rhenoy met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rhenoy

Rhenoy is een plaats in de gemeente West Betuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 52.720 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rhenoy. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 679.355 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 679.355
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Rhenoy

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rhenoy is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rhenoy moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rhenoy.

Woningen recent verkocht in Rhenoy

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rhenoy. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rhenoy.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rhenoy. Een eengezinswoning in Rhenoy komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rhenoy

In Rhenoy wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rhenoy

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rhenoy (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Rhenoy

Starterswoningen in Rhenoy zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rhenoy zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rhenoy zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rhenoy? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rhenoy

Wil je een huis kopen in Rhenoy? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rhenoy . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rhenoy alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rhenoy.

Bekijk alle koopwoningen in Rhenoy. Zoek je huurwoning in Rhenoy? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rhenoy

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rhenoy is 3.769 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.225 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rhenoy

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rhenoy vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Rhenoy

Rhenoy bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.