Huizenprijzen en de huizenmarkt in Beesd

Begrijp de huizenprijzen in Beesd met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Beesd

Beesd is een plaats in de gemeente West Betuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 42.345 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beesd. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 526.287 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 526.287
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Beesd

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beesd is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beesd kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Beesd

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beesd. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beesd.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beesd. Een eengezinswoning in Beesd komt het meest (80%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beesd

In Beesd wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beesd

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beesd (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Beesd

Starterswoningen in Beesd zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Beesd zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beesd zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Beesd? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Beesd

Wil je een huis kopen in Beesd? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beesd . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beesd alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beesd.

Bekijk alle koopwoningen in Beesd. Zoek je huurwoning in Beesd? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Beesd

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beesd is 3.669 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.929 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Beesd

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beesd vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Beesd

Beesd bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.