De Huizenmarkt in Zennewijnen (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Zennewijnen

Woningmarkt Zennewijnen

Zennewijnen is een plaats in de gemeente Tiel. Deze plaats telt volgens het CBS 41.465 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zennewijnen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 563.578 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 563.578
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Zennewijnen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zennewijnen is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zennewijnen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zennewijnen.

Woningen recent verkocht in Zennewijnen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zennewijnen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zennewijnen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zennewijnen. Een woonboerderij in Zennewijnen komt het meest (64%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zennewijnen

In Zennewijnen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zennewijnen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zennewijnen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zennewijnen
Binnenring: Nederland

Zennewijnen waar ligt dat?

Woningen te koop Zennewijnen

Wil je een huis kopen in Zennewijnen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zennewijnen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zennewijnen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zennewijnen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Zennewijnen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Zennewijnen. Zoek je huurwoning in Zennewijnen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Zennewijnen

Starterswoningen in Zennewijnen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zennewijnen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zennewijnen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zennewijnen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zennewijnen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zennewijnen is 4.670 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.684 euro).

Leeftijden Zennewijnen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zennewijnen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Zennewijnen

Zennewijnen bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.