De Huizenmarkt in Geldermalsen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Geldermalsen

Woningmarkt Geldermalsen

Geldermalsen is een plaats in de gemeente West Betuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 42.345 inwoners. Momenteel staan er 36 woningen te koop en zijn er recent 70 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geldermalsen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 480.817 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 36
Woningen recent verkocht 70
Gemiddelde vraagprijs € 480.817
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Geldermalsen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Geldermalsen is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Geldermalsen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Geldermalsen.

Woningen recent verkocht in Geldermalsen

Er zijn recent 70 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geldermalsen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Geldermalsen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Geldermalsen. Een eengezinswoning in Geldermalsen komt het meest (61%) voor. Daarna komt een portiekflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Geldermalsen

In Geldermalsen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Geldermalsen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Geldermalsen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Geldermalsen
Binnenring: Nederland

Geldermalsen waar ligt dat?

Woningen te koop Geldermalsen

Wil je een huis kopen in Geldermalsen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Geldermalsen . Er staan momenteel 36 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Geldermalsen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Geldermalsen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Geldermalsen. Zoek je huurwoning in Geldermalsen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Geldermalsen

Starterswoningen in Geldermalsen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Geldermalsen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Geldermalsen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Geldermalsen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Geldermalsen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Geldermalsen is 3.556 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.725 euro).

Leeftijden Geldermalsen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Geldermalsen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Geldermalsen

Geldermalsen bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.