logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Geldermalsen

Begrijp de huizenprijzen in Geldermalsen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Geldermalsen

Geldermalsen is een plaats in de gemeente West Betuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 52.720 inwoners. Momenteel staan er 20 woningen te koop en zijn er recent 55 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geldermalsen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 499.105 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 20
Woningen recent verkocht 55
Gemiddelde vraagprijs € 499.105
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Geldermalsen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Geldermalsen is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Geldermalsen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Geldermalsen.

Woningen recent verkocht in Geldermalsen

Er zijn recent 55 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geldermalsen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Geldermalsen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Geldermalsen. Een eengezinswoning in Geldermalsen komt het meest (62%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Geldermalsen

In Geldermalsen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Geldermalsen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Geldermalsen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Geldermalsen

Starterswoningen in Geldermalsen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Geldermalsen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Geldermalsen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Geldermalsen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Geldermalsen

Wil je een huis kopen in Geldermalsen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Geldermalsen . Er staan momenteel 20 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Geldermalsen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Geldermalsen.

Bekijk alle koopwoningen in Geldermalsen. Zoek je huurwoning in Geldermalsen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Geldermalsen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Geldermalsen is 3.641 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.511 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Geldermalsen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Geldermalsen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Geldermalsen

Geldermalsen bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.