Huizenmarkt Varik en Ophemert in Ophemert (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Varik en Ophemert

Woningmarkt Varik en Ophemert

Varik en Ophemert is een wijk in de plaats Ophemert binnen de gemeente West Betuwe. Deze wijk telt volgens het CBS 3.115 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Varik en Ophemert. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 627.490 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 627.490
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Varik en Ophemert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Varik en Ophemert is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Varik en Ophemert kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Varik en Ophemert

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Varik en Ophemert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Varik en Ophemert.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Varik en Ophemert. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Varik en Ophemert

In Varik en Ophemert wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Varik en Ophemert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Varik en Ophemert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Varik en Ophemert
Binnenring: Nederland

Varik en Ophemert waar ligt dat?

Woningen te koop Varik en Ophemert

Wil je een huis kopen in Varik en Ophemert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Varik en Ophemert . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Varik en Ophemert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Varik en Ophemert.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Varik en Ophemert.

Bekijk hier alle koopwoningen in Varik en Ophemert. Zoek je huurwoning in Varik en Ophemert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Varik en Ophemert

Starterswoningen in Varik en Ophemert zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Varik en Ophemert zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Varik en Ophemert zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Varik en Ophemert? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Varik en Ophemert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Varik en Ophemert is 3.265 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.117 euro).

Leeftijden Varik en Ophemert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Varik en Ophemert vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Varik en Ophemert

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Varik en Ophemert? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Varik en Ophemert

Ophemert Varik Heesselt Verspreide huizen Heesselt Verspreide huizen Varik Verspreide huizen Ophemert