Alle woningmarktinfo Tricht in gemeente West Betuwe

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Tricht

Een eerste blik op Tricht

Tricht is een plaats in de gemeente West Betuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 42.345 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tricht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 448.103 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 448.103
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Tricht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tricht is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tricht kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Tricht

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tricht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tricht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tricht. Een eengezinswoning in Tricht komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tricht

In Tricht wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Tricht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Tricht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tricht
Binnenring: Nederland

Tricht waar ligt dat?

Woningen te koop in Tricht

Wil je een huis kopen in Tricht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tricht . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tricht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tricht.

Bekijk hier alle koopwoningen in Tricht. Zoek je huurwoning in Tricht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Tricht

Starterswoningen in Tricht zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Tricht zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tricht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tricht? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tricht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tricht is 4.229 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.529 euro).

Leeftijden Tricht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tricht vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Tricht

Tricht bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.