logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Rumpt

Begrijp de huizenprijzen in Rumpt met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rumpt

Rumpt is een plaats in de gemeente West Betuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 52.720 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rumpt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 679.170 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 679.170
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Rumpt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rumpt is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rumpt kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Rumpt

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rumpt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rumpt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rumpt. Een eengezinswoning in Rumpt komt het meest (46%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rumpt

In Rumpt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rumpt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rumpt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Rumpt

Starterswoningen in Rumpt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rumpt zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rumpt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rumpt? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rumpt

Wil je een huis kopen in Rumpt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rumpt . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rumpt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rumpt.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Rumpt.

Bekijk alle koopwoningen in Rumpt. Zoek je huurwoning in Rumpt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rumpt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rumpt is 3.745 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.360 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rumpt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rumpt vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Rumpt

Rumpt bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.