De Huizenmarkt in Rumpt (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Rumpt

Woningmarkt Rumpt

Rumpt is een plaats in de gemeente West Betuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 42.345 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rumpt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 792.889 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 792.889
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Rumpt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rumpt is 60 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rumpt kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Rumpt

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rumpt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rumpt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rumpt. Een eengezinswoning in Rumpt komt het meest (42%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rumpt

In Rumpt wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rumpt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rumpt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rumpt
Binnenring: Nederland

Rumpt waar ligt dat?

Woningen te koop Rumpt

Wil je een huis kopen in Rumpt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rumpt . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rumpt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rumpt.

Bekijk hier alle koopwoningen in Rumpt. Zoek je huurwoning in Rumpt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Rumpt

Starterswoningen in Rumpt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rumpt zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rumpt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rumpt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rumpt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rumpt is 3.948 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.297 euro).

Leeftijden Rumpt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rumpt vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Rumpt

Rumpt bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.