Huizenmarkt Meteren in Meteren (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Meteren

Woningmarkt Meteren

Meteren is een wijk in de plaats Meteren binnen de gemeente West Betuwe. Deze wijk telt volgens het CBS 4.235 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meteren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 312.620 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 312.620
Percentage gezinnen met kinderen 51%

Verkoopduur woningen in Meteren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meteren is 74 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Meteren kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Meteren

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meteren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meteren.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Meteren. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Meteren. Een woonboerderij in Meteren komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Meteren

In Meteren wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Meteren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Meteren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Meteren
Binnenring: Nederland

Meteren waar ligt dat?

Woningen te koop Meteren

Wil je een huis kopen in Meteren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meteren . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Meteren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meteren.

Bekijk hier alle koopwoningen in Meteren. Zoek je huurwoning in Meteren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Meteren

Starterswoningen in Meteren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Meteren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Meteren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Meteren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Meteren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meteren is 797 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.781 euro).

Leeftijden Meteren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Meteren vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Meteren

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Meteren? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Meteren

Meteren Meteren - Kalenberg Meteren - De Plantage Meteren e.o.