Huizenprijzen en de huizenmarkt in Est

Begrijp de huizenprijzen in Est met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Est

Est is een plaats in de gemeente West Betuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 42.345 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Est. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 637.469 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 637.469
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Est

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Est is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Est kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Est

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Est. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Est.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Est. Een eengezinswoning in Est komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Est

In Est wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Est

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Est (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Est

Starterswoningen in Est zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Est zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Est zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Est? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Est

Wil je een huis kopen in Est? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Est . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Est alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Est.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Est.

Bekijk alle koopwoningen in Est. Zoek je huurwoning in Est? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Est

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Est is 4.645 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.536 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Est

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Est vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Est

Est bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.