Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hellouw

Begrijp de huizenprijzen in Hellouw met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hellouw

Hellouw is een plaats in de gemeente West Betuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 42.345 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hellouw. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 605.182 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 605.182
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Hellouw

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hellouw is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hellouw moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hellouw.

Woningen recent verkocht in Hellouw

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hellouw. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hellouw.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hellouw. Een eengezinswoning in Hellouw komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hellouw

In Hellouw wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hellouw

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hellouw (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hellouw

Starterswoningen in Hellouw zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hellouw zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hellouw zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hellouw? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hellouw

Wil je een huis kopen in Hellouw? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hellouw . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hellouw alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hellouw.

Bekijk alle koopwoningen in Hellouw. Zoek je huurwoning in Hellouw? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hellouw

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hellouw is 3.206 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.381 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hellouw

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hellouw vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hellouw

Hellouw bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.