Huizenprijzen en de huizenmarkt in Meteren

Begrijp de huizenprijzen in Meteren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Meteren

Meteren is een plaats in de gemeente West Betuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 42.345 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meteren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 491.302 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 27
Gemiddelde vraagprijs € 491.302
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Meteren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meteren is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Meteren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Meteren.

Woningen recent verkocht in Meteren

Er zijn recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meteren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meteren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Meteren. Een eengezinswoning in Meteren komt het meest (79%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Meteren

In Meteren wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Meteren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Meteren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Meteren

Starterswoningen in Meteren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Meteren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Meteren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Meteren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Meteren

Wil je een huis kopen in Meteren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meteren . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Meteren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meteren.

Bekijk alle koopwoningen in Meteren. Zoek je huurwoning in Meteren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Meteren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meteren is 3.749 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.520 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Meteren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Meteren vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Meteren

Meteren bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.