logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Asperen

Begrijp de huizenprijzen in Asperen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Asperen

Asperen is een plaats in de gemeente West Betuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 52.720 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Asperen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 534.301 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 534.301
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Asperen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Asperen is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Asperen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Asperen.

Woningen recent verkocht in Asperen

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Asperen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Asperen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Asperen. Een eengezinswoning in Asperen komt het meest (75%) voor. Daarna komt een herenhuis met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Asperen

In Asperen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Asperen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Asperen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Asperen

Starterswoningen in Asperen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Asperen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Asperen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Asperen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Asperen

Wil je een huis kopen in Asperen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Asperen . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Asperen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Asperen.

Bekijk alle koopwoningen in Asperen. Zoek je huurwoning in Asperen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Asperen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Asperen is 3.553 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.523 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Asperen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Asperen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Asperen

Asperen bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.