De Huizenmarkt in Asperen (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Asperen

Woningmarkt Asperen

Asperen is een plaats in de gemeente West Betuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 42.345 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Asperen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 519.168 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 519.168
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Asperen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Asperen is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Asperen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Asperen.

Woningen recent verkocht in Asperen

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Asperen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Asperen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Asperen. Een eengezinswoning in Asperen komt het meest (76%) voor. Daarna komt een herenhuis met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Asperen

In Asperen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Asperen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Asperen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Asperen
Binnenring: Nederland

Asperen waar ligt dat?

Woningen te koop Asperen

Wil je een huis kopen in Asperen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Asperen . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Asperen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Asperen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Asperen. Zoek je huurwoning in Asperen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Asperen

Starterswoningen in Asperen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Asperen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Asperen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Asperen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Asperen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Asperen is 3.523 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.374 euro).

Leeftijden Asperen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Asperen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Asperen

Asperen bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.