Huizenprijzen en de huizenmarkt in Opijnen

Begrijp de huizenprijzen in Opijnen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Opijnen

Opijnen is een plaats in de gemeente West Betuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 42.345 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Opijnen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 540.212 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 540.212
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Opijnen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Opijnen is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Opijnen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Opijnen.

Woningen recent verkocht in Opijnen

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Opijnen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Opijnen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Opijnen. Een eengezinswoning in Opijnen komt het meest (61%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Opijnen

In Opijnen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Opijnen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Opijnen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Opijnen

Starterswoningen in Opijnen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Opijnen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Opijnen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Opijnen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Opijnen

Wil je een huis kopen in Opijnen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Opijnen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Opijnen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Opijnen.

Bekijk alle koopwoningen in Opijnen. Zoek je huurwoning in Opijnen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Opijnen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Opijnen is 3.506 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.703 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Opijnen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Opijnen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Opijnen

Opijnen bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.