Huizenmarkt Vuren in Heukelum (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Vuren

Woningmarkt Vuren

Vuren is een wijk in de plaats Heukelum binnen de gemeente West Betuwe. Deze wijk telt volgens het CBS 2.080 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vuren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 726.410 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 726.410
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Vuren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vuren is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vuren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vuren.

Woningen recent verkocht in Vuren

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vuren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vuren.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Vuren. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Vuren

In Vuren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vuren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vuren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vuren
Binnenring: Nederland

Vuren waar ligt dat?

Woningen te koop Vuren

Wil je een huis kopen in Vuren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vuren . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vuren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vuren.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Vuren.

Bekijk hier alle koopwoningen in Vuren. Zoek je huurwoning in Vuren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Vuren

Starterswoningen in Vuren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vuren zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vuren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vuren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vuren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vuren is 3.549 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.335 euro).

Leeftijden Vuren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vuren vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Vuren

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Vuren? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Vuren

Vuren Verspreide huizen Vuren