logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Heukelum

Begrijp de huizenprijzen in Heukelum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Heukelum

Heukelum is een plaats in de gemeente West Betuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 52.720 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heukelum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 541.120 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 541.120
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Heukelum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heukelum is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heukelum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heukelum.

Woningen recent verkocht in Heukelum

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heukelum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heukelum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heukelum. Een eengezinswoning in Heukelum komt het meest (81%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heukelum

In Heukelum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heukelum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heukelum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Heukelum

Starterswoningen in Heukelum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heukelum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heukelum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Heukelum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Heukelum

Wil je een huis kopen in Heukelum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heukelum . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Heukelum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heukelum.

Bekijk alle koopwoningen in Heukelum. Zoek je huurwoning in Heukelum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heukelum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heukelum is 3.295 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.228 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heukelum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heukelum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Heukelum

Heukelum bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.