De Huizenmarkt in Heukelum (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Heukelum

Woningmarkt Heukelum

Heukelum is een plaats in de gemeente West Betuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 42.345 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heukelum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 547.409 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 547.409
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Heukelum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heukelum is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heukelum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Heukelum

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heukelum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heukelum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heukelum. Een eengezinswoning in Heukelum komt het meest (81%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heukelum

In Heukelum wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heukelum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heukelum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heukelum
Binnenring: Nederland

Heukelum waar ligt dat?

Woningen te koop Heukelum

Wil je een huis kopen in Heukelum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heukelum . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Heukelum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heukelum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Heukelum. Zoek je huurwoning in Heukelum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Heukelum

Starterswoningen in Heukelum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heukelum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heukelum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heukelum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heukelum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heukelum is 4.197 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.397 euro).

Leeftijden Heukelum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heukelum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Heukelum

Heukelum bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.