De Huizenmarkt in Buurmalsen (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Buurmalsen

Woningmarkt Buurmalsen

Buurmalsen is een plaats in de gemeente Buren. Deze plaats telt volgens het CBS 29.550 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buurmalsen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 872.816 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 872.816
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Buurmalsen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buurmalsen is 88 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buurmalsen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Buurmalsen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buurmalsen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buurmalsen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buurmalsen. Een woonboerderij in Buurmalsen komt het meest (86%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buurmalsen

In Buurmalsen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buurmalsen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buurmalsen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buurmalsen
Binnenring: Nederland

Buurmalsen waar ligt dat?

Woningen te koop Buurmalsen

Wil je een huis kopen in Buurmalsen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buurmalsen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buurmalsen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buurmalsen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Buurmalsen. Zoek je huurwoning in Buurmalsen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Buurmalsen

Starterswoningen in Buurmalsen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buurmalsen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buurmalsen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buurmalsen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buurmalsen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buurmalsen is 3.597 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.196 euro).

Leeftijden Buurmalsen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buurmalsen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Buurmalsen

Buurmalsen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.