Alle woningmarktinfo Waardenburg in gemeente West Betuwe

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Waardenburg

Een eerste blik op Waardenburg

Waardenburg is een plaats in de gemeente West Betuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 42.345 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Waardenburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 517.043 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 517.043
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Waardenburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Waardenburg is 35 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Waardenburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Waardenburg.

Woningen recent verkocht in Waardenburg

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Waardenburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Waardenburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Waardenburg. Een eengezinswoning in Waardenburg komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Waardenburg

In Waardenburg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Waardenburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Waardenburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Waardenburg
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Waardenburg

Wil je een huis kopen in Waardenburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Waardenburg . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Waardenburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Waardenburg.

Zoek je huurwoning in Waardenburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Waardenburg.

Huizenprijzen in Waardenburg

Starterswoningen in Waardenburg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Waardenburg zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Waardenburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Waardenburg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Waardenburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Waardenburg is 3.778 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.890 euro).

Leeftijden Waardenburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Waardenburg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Waardenburg

Waardenburg bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen