De Huizenmarkt in Diffelen (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Diffelen

Woningmarkt Diffelen

Diffelen is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 59.040 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Diffelen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 815.182 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 815.182
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Diffelen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Diffelen is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Diffelen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Diffelen.

Woningen recent verkocht in Diffelen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Diffelen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Diffelen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Diffelen. Een eengezinswoning in Diffelen komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Diffelen

In Diffelen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Diffelen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Diffelen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Diffelen
Binnenring: Nederland

Diffelen waar ligt dat?

Woningen te koop Diffelen

Wil je een huis kopen in Diffelen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Diffelen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Diffelen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Diffelen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Diffelen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Diffelen. Zoek je huurwoning in Diffelen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Diffelen

Starterswoningen in Diffelen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Diffelen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Diffelen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Diffelen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Diffelen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Diffelen is 3.455 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.183 euro).

Leeftijden Diffelen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Diffelen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Diffelen

Diffelen bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.