De Huizenmarkt in De Krim (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Krim

Woningmarkt De Krim

De Krim is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 59.040 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Krim. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 384.420 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 384.420
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in De Krim

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Krim is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Krim kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in De Krim

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Krim. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Krim.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Krim. Een eengezinswoning in De Krim komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Krim

In De Krim wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Krim

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Krim (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Krim
Binnenring: Nederland

De Krim waar ligt dat?

Woningen te koop De Krim

Wil je een huis kopen in De Krim? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Krim . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Krim alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Krim.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Krim. Zoek je huurwoning in De Krim? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Krim

Starterswoningen in De Krim zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Krim zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Krim zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Krim? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Krim

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Krim is 3.180 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.920 euro).

Leeftijden De Krim

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Krim vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van De Krim

De Krim bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.