logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in De Krim

Begrijp de huizenprijzen in De Krim met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Krim

De Krim is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 62.509 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Krim. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 414.893 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 414.893
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in De Krim

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Krim is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Krim moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Krim.

Woningen recent verkocht in De Krim

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Krim. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Krim.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Krim. Een eengezinswoning in De Krim komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Krim

In De Krim wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Krim

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Krim (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in De Krim

Starterswoningen in De Krim zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Krim zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Krim zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Krim? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Krim

Wil je een huis kopen in De Krim? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Krim . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Krim alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Krim.

Bekijk alle koopwoningen in De Krim. Zoek je huurwoning in De Krim? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Krim

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Krim is 2.848 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.180 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Krim

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Krim vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van De Krim

De Krim bestaat uit 29 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.