logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ane

Begrijp de huizenprijzen in Ane met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ane

Ane is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 62.509 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ane. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 501.155 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 501.155
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Ane

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ane is 70 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ane kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ane

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ane. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ane.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ane. Een eengezinswoning in Ane komt het meest (61%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 36% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ane

In Ane wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ane

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ane (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ane

Starterswoningen in Ane zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ane zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ane zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ane? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ane

Wil je een huis kopen in Ane? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ane . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ane alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ane.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Ane.

Bekijk alle koopwoningen in Ane. Zoek je huurwoning in Ane? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ane

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ane is 2.018 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.877 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ane

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ane vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ane

Ane bestaat uit 29 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.