De Huizenmarkt in Ane (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ane

Woningmarkt Ane

Ane is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 59.040 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ane. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 480.834 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 480.834
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Ane

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ane is 77 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ane kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ane

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ane. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ane.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ane. Een eengezinswoning in Ane komt het meest (54%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 42% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ane

In Ane wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ane

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ane (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ane
Binnenring: Nederland

Ane waar ligt dat?

Woningen te koop Ane

Wil je een huis kopen in Ane? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ane . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ane alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ane.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Ane.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ane. Zoek je huurwoning in Ane? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ane

Starterswoningen in Ane zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ane zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ane zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ane? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ane

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ane is 2.017 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.877 euro).

Leeftijden Ane

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ane vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ane

Ane bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.