Alle woningmarktinfo Rheezerveen in gemeente Hardenberg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Rheezerveen

Een eerste blik op Rheezerveen

Rheezerveen is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 59.040 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rheezerveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 609.015 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 609.015
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Rheezerveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rheezerveen is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rheezerveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rheezerveen.

Woningen recent verkocht in Rheezerveen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rheezerveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rheezerveen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Rheezerveen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rheezerveen. Een woonboerderij in Rheezerveen komt het meest (52%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rheezerveen

In Rheezerveen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Rheezerveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Rheezerveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rheezerveen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Rheezerveen

Wil je een huis kopen in Rheezerveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rheezerveen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Rheezerveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rheezerveen.

Zoek je huurwoning in Rheezerveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Rheezerveen.

Huizenprijzen in Rheezerveen

Starterswoningen in Rheezerveen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rheezerveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rheezerveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rheezerveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rheezerveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rheezerveen is 2.192 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.461 euro).

Leeftijden Rheezerveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rheezerveen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Rheezerveen

Rheezerveen bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen