Huizenprijzen en de huizenmarkt in Radewijk

Begrijp de huizenprijzen in Radewijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Radewijk

Radewijk is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 59.040 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Radewijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 481.131 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 481.131
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Radewijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Radewijk is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Radewijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Radewijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Radewijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Radewijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Radewijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Radewijk. Een eengezinswoning in Radewijk komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Radewijk

In Radewijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Radewijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Radewijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Radewijk

Starterswoningen in Radewijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Radewijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Radewijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Radewijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Radewijk

Wil je een huis kopen in Radewijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Radewijk . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Radewijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Radewijk.

Bekijk alle koopwoningen in Radewijk. Zoek je huurwoning in Radewijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Radewijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Radewijk is 3.074 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.329 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Radewijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Radewijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Radewijk

Radewijk bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.