De Huizenmarkt in Hoogenweg (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hoogenweg

Woningmarkt Hoogenweg

Hoogenweg is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 59.040 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogenweg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 670.103 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 670.103
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Hoogenweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoogenweg is 11 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoogenweg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoogenweg.

Woningen recent verkocht in Hoogenweg

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogenweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoogenweg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoogenweg. Een eengezinswoning in Hoogenweg komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoogenweg

In Hoogenweg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoogenweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoogenweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoogenweg
Binnenring: Nederland

Hoogenweg waar ligt dat?

Woningen te koop Hoogenweg

Wil je een huis kopen in Hoogenweg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoogenweg . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoogenweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoogenweg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hoogenweg. Zoek je huurwoning in Hoogenweg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hoogenweg

Starterswoningen in Hoogenweg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hoogenweg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoogenweg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoogenweg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoogenweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoogenweg is 2.728 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.106 euro).

Leeftijden Hoogenweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoogenweg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hoogenweg

Hoogenweg bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.