Huizenprijzen en de huizenmarkt in Holthone

Begrijp de huizenprijzen in Holthone met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Holthone

Holthone is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 59.040 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holthone. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 403.391 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 403.391
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Holthone

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Holthone is 97 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Holthone kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Holthone

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holthone. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Holthone.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Holthone. Een woonboerderij in Holthone komt het meest (57%) voor. Daarna komt een landhuis met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Holthone

In Holthone wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Holthone

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Holthone (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Holthone

Starterswoningen in Holthone zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Holthone zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Holthone zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Holthone? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Holthone

Wil je een huis kopen in Holthone? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Holthone . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Holthone alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Holthone.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Holthone.

Bekijk alle koopwoningen in Holthone. Zoek je huurwoning in Holthone? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Holthone

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Holthone is 2.455 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.320 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Holthone

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Holthone vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Holthone

Holthone bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.