logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Holtheme

Begrijp de huizenprijzen in Holtheme met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Holtheme

Holtheme is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 62.509 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holtheme. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 692.504 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 692.504
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Holtheme

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Holtheme is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Holtheme kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Holtheme

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holtheme. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Holtheme.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Holtheme. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Holtheme. Een woonboerderij in Holtheme komt het meest (83%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Holtheme

In Holtheme wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Holtheme

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Holtheme (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Holtheme

Starterswoningen in Holtheme zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Holtheme zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Holtheme zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Holtheme? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Holtheme

Wil je een huis kopen in Holtheme? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Holtheme . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Holtheme alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Holtheme.

Bekijk alle koopwoningen in Holtheme. Zoek je huurwoning in Holtheme? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Holtheme

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Holtheme is 1.737 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.404 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Holtheme

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Holtheme vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Holtheme

Holtheme bestaat uit 29 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.