De Huizenmarkt in Holtheme (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Holtheme

Woningmarkt Holtheme

Holtheme is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 59.040 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holtheme. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 671.221 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 671.221
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Holtheme

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Holtheme is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Holtheme kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Holtheme

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holtheme. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Holtheme.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Holtheme. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Holtheme. Een woonboerderij in Holtheme komt het meest (80%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Holtheme

In Holtheme wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Holtheme

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Holtheme (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Holtheme
Binnenring: Nederland

Holtheme waar ligt dat?

Woningen te koop Holtheme

Wil je een huis kopen in Holtheme? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Holtheme . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Holtheme alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Holtheme.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Holtheme.

Bekijk hier alle koopwoningen in Holtheme. Zoek je huurwoning in Holtheme? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Holtheme

Starterswoningen in Holtheme zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Holtheme zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Holtheme zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Holtheme? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Holtheme

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Holtheme is 1.086 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.404 euro).

Leeftijden Holtheme

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Holtheme vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Holtheme

Holtheme bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.