logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Heemserveen

Begrijp de huizenprijzen in Heemserveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Heemserveen

Heemserveen is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 62.509 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heemserveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 446.779 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 446.779
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Heemserveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heemserveen is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heemserveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heemserveen.

Woningen recent verkocht in Heemserveen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heemserveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heemserveen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Heemserveen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heemserveen. Een eengezinswoning in Heemserveen komt het meest (42%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 42% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heemserveen

In Heemserveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heemserveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heemserveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Heemserveen

Starterswoningen in Heemserveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heemserveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heemserveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Heemserveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Heemserveen

Wil je een huis kopen in Heemserveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heemserveen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Heemserveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heemserveen.

Bekijk alle koopwoningen in Heemserveen. Zoek je huurwoning in Heemserveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heemserveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heemserveen is 3.746 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.072 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heemserveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heemserveen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Heemserveen

Heemserveen bestaat uit 29 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.