De Huizenmarkt in Heemserveen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Heemserveen

Woningmarkt Heemserveen

Heemserveen is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 59.040 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heemserveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 379.018 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 379.018
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Heemserveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heemserveen is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heemserveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heemserveen.

Woningen recent verkocht in Heemserveen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heemserveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heemserveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heemserveen. Een eengezinswoning in Heemserveen komt het meest (45%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 45% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heemserveen

In Heemserveen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heemserveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heemserveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heemserveen
Binnenring: Nederland

Heemserveen waar ligt dat?

Woningen te koop Heemserveen

Wil je een huis kopen in Heemserveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heemserveen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heemserveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heemserveen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Heemserveen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Heemserveen. Zoek je huurwoning in Heemserveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Heemserveen

Starterswoningen in Heemserveen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Heemserveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heemserveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heemserveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heemserveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heemserveen is 3.638 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.079 euro).

Leeftijden Heemserveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heemserveen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Heemserveen

Heemserveen bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.