Alle woningmarktinfo Hardenberg in gemeente Hardenberg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Hardenberg

Een eerste blik op Hardenberg

Hardenberg is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 59.040 inwoners. Momenteel staan er 39 woningen te koop en zijn er recent 54 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hardenberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 331.831 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 39
Woningen recent verkocht 54
Gemiddelde vraagprijs € 331.831
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Hardenberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hardenberg is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hardenberg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hardenberg.

Woningen recent verkocht in Hardenberg

Er zijn recent 54 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hardenberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hardenberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hardenberg. Een eengezinswoning in Hardenberg komt het meest (69%) voor. Daarna komt een galerijflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hardenberg

In Hardenberg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Hardenberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Hardenberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hardenberg
Binnenring: Nederland

Hardenberg waar ligt dat?

Woningen te koop in Hardenberg

Wil je een huis kopen in Hardenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hardenberg . Er staan momenteel 39 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hardenberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hardenberg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hardenberg. Zoek je huurwoning in Hardenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hardenberg

Starterswoningen in Hardenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hardenberg zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hardenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hardenberg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hardenberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hardenberg is 2.660 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.373 euro).

Leeftijden Hardenberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hardenberg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hardenberg

Hardenberg bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.