logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hardenberg

Begrijp de huizenprijzen in Hardenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hardenberg

Hardenberg is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 62.509 inwoners. Momenteel staan er 27 woningen te koop en zijn er recent 77 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hardenberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 378.830 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 27
Woningen recent verkocht 77
Gemiddelde vraagprijs € 378.830
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Hardenberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hardenberg is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hardenberg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hardenberg.

Woningen recent verkocht in Hardenberg

Er zijn recent 77 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hardenberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hardenberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hardenberg. Een eengezinswoning in Hardenberg komt het meest (71%) voor. Daarna komt een galerijflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hardenberg

In Hardenberg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hardenberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hardenberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hardenberg

Starterswoningen in Hardenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hardenberg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hardenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hardenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hardenberg

Wil je een huis kopen in Hardenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hardenberg . Er staan momenteel 27 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hardenberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hardenberg.

Bekijk alle koopwoningen in Hardenberg. Zoek je huurwoning in Hardenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hardenberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hardenberg is 3.007 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.724 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hardenberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hardenberg vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hardenberg

Hardenberg bestaat uit 29 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.