Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Sluis

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Sluis met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Sluis

Sluis is een gemeente in de provincie Zeeland. Deze gemeente telt volgens het CBS 23.555 inwoners. Momenteel staan er 319 woningen te koop en zijn er recent 115 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sluis. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 267.853.

Woningen te koop 319
Woningen recent verkocht 115
Gemiddelde vraagprijs € 486.544
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 267.853
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Sluis

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sluis is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sluis moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sluis.

Woningen recent verkocht in Sluis

Er zijn recent 115 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sluis. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sluis.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sluis. Een eengezinswoning in Sluis komt het meest (75%) voor. Daarna komt een portiekflat met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sluis

In Sluis wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sluis

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sluis (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Sluis

Starterswoningen in gemeente Sluis zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Sluis zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Sluis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Sluis? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Sluis

Wil je een huis kopen in gemeente Sluis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Sluis . Er staan momenteel 319 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sluis alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sluis.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Sluis. Zoek je huurwoning in gemeente Sluis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sluis

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sluis is 3.641 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.236 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sluis

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sluis vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Sluis

De gemeente Sluis telt 16 plaatsen.

Aardenburg Biervliet Breskens Cadzand Eede Groede Hoofdplaat IJzendijke Nieuwvliet Oostburg Retranchement Schoondijke Sint Kruis Sluis Waterlandkerkje Zuidzande

Wijken van Sluis

Sluis bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.