Alle woningmarktinfo Gemeente Sluis

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Sluis

Een eerste blik op Sluis

Sluis is een gemeente in de provincie Zeeland. Deze gemeente telt volgens het CBS 23.555 inwoners. Momenteel staan er 124 woningen te koop en zijn er recent 78 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sluis. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 124
Woningen recent verkocht 78
Gemiddelde vraagprijs € 400.410
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Sluis

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sluis is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sluis moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sluis.

Woningen recent verkocht in Sluis

Er zijn recent 78 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sluis. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sluis.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sluis. Een eengezinswoning in Sluis komt het meest (76%) voor. Daarna komt een portiekflat met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sluis

In Sluis wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Sluis

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Sluis (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sluis
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Sluis

Wil je een huis kopen in Sluis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sluis . Er staan momenteel 124 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sluis alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sluis.

Zoek je huurwoning in Sluis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Sluis.

Huizenprijzen in Sluis

Starterswoningen in Sluis zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sluis zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sluis zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sluis? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sluis

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sluis is 2.650 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.447 euro).

Leeftijden Sluis

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sluis vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Sluis

De gemeente Sluis telt 16 plaatsen.

Aardenburg Biervliet Breskens Cadzand Eede Groede Hoofdplaat IJzendijke Nieuwvliet Oostburg Retranchement Schoondijke Sint Kruis Sluis Waterlandkerkje Zuidzande

Alle wijken van Sluis

Sluis bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen