Huizenprijzen en de huizenmarkt in IJzendijke

Begrijp de huizenprijzen in IJzendijke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in IJzendijke

IJzendijke is een plaats in de gemeente Sluis. Deze plaats telt volgens het CBS 23.555 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in IJzendijke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 363.920 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 363.920
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in IJzendijke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in IJzendijke is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in IJzendijke moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in IJzendijke.

Woningen recent verkocht in IJzendijke

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in IJzendijke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond IJzendijke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in IJzendijke. Een eengezinswoning in IJzendijke komt het meest (82%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling IJzendijke

In IJzendijke wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat IJzendijke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van IJzendijke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in IJzendijke

Starterswoningen in IJzendijke zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in IJzendijke zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in IJzendijke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in IJzendijke? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop IJzendijke

Wil je een huis kopen in IJzendijke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in IJzendijke . Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in IJzendijke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in IJzendijke.

Bekijk alle koopwoningen in IJzendijke. Zoek je huurwoning in IJzendijke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in IJzendijke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in IJzendijke is 2.623 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.745 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden IJzendijke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in IJzendijke vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van IJzendijke

IJzendijke bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.