De Huizenmarkt in Retranchement (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Retranchement

Woningmarkt Retranchement

Retranchement is een plaats in de gemeente Sluis. Deze plaats telt volgens het CBS 23.555 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Retranchement. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 838.044 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 838.044
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Retranchement

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Retranchement is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Retranchement kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Retranchement

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Retranchement. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Retranchement.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Retranchement. Een eengezinswoning in Retranchement komt het meest (86%) voor. Daarna komt een bungalow met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Retranchement

In Retranchement wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Retranchement

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Retranchement (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Retranchement
Binnenring: Nederland

Retranchement waar ligt dat?

Woningen te koop Retranchement

Wil je een huis kopen in Retranchement? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Retranchement . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Retranchement alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Retranchement.

Bekijk hier alle koopwoningen in Retranchement. Zoek je huurwoning in Retranchement? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Retranchement

Starterswoningen in Retranchement zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Retranchement zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Retranchement zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Retranchement? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Retranchement

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Retranchement is 6.320 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (5.129 euro).

Leeftijden Retranchement

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Retranchement vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Retranchement

Retranchement bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.