logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Retranchement

Begrijp de huizenprijzen in Retranchement met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Retranchement

Retranchement is een plaats in de gemeente Sluis. Deze plaats telt volgens het CBS 23.243 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Retranchement. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 854.471 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 854.471
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Retranchement

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Retranchement is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Retranchement kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Retranchement

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Retranchement. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Retranchement.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Retranchement. Een eengezinswoning in Retranchement komt het meest (85%) voor. Daarna komt een bungalow met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Retranchement

In Retranchement wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Retranchement

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Retranchement (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Retranchement

Starterswoningen in Retranchement zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Retranchement zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Retranchement zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Retranchement? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Retranchement

Wil je een huis kopen in Retranchement? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Retranchement . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Retranchement alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Retranchement.

Bekijk alle koopwoningen in Retranchement. Zoek je huurwoning in Retranchement? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Retranchement

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Retranchement is 7.150 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (6.306 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Retranchement

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Retranchement vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Retranchement

Retranchement bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.