logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Retranchement in Retranchement

Begrijp de huizenprijzen in Retranchement Sluis met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Retranchement Sluis

Retranchement is een wijk in de plaats Retranchement binnen de gemeente Sluis. Deze wijk telt volgens het CBS 275 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Retranchement. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 858.282 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 858.282
Percentage gezinnen met kinderen 22%

Verkoopduur woningen in Retranchement

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Retranchement is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Retranchement kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Retranchement

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Retranchement. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Retranchement.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Retranchement. Een eengezinswoning in Retranchement komt het meest (84%) voor. Daarna komt een bungalow met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Retranchement

In Retranchement wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Retranchement

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Retranchement (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Retranchement

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Retranchement vergeleken met de Sluis en Nederland.

Huizenprijzen in Retranchement Sluis

Starterswoningen in Retranchement Sluis zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Retranchement Sluis zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Retranchement Sluis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Retranchement Sluis? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Retranchement Sluis

Wil je een huis kopen in Retranchement Sluis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Retranchement Sluis . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Retranchement alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Retranchement.

Bekijk alle koopwoningen in Retranchement Sluis. Zoek je huurwoning in Retranchement Sluis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Retranchement

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Retranchement is 6.774 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (6.320 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Retranchement

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Retranchement vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Retranchement

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Retranchement? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Retranchement

Retranchement Verspreide huizen Retranchement