logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Oostburg in Oostburg

Begrijp de huizenprijzen in Oostburg Sluis met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oostburg Sluis

Oostburg is een wijk in de plaats Oostburg binnen de gemeente Sluis. Deze wijk telt volgens het CBS 4.705 inwoners. Momenteel staan er 28 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 354.633 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 28
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 354.633
Percentage gezinnen met kinderen 24%

Verkoopduur woningen in Oostburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oostburg is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oostburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oostburg.

Woningen recent verkocht in Oostburg

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oostburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oostburg. Een eengezinswoning in Oostburg komt het meest (81%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oostburg

In Oostburg wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oostburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oostburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Oostburg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oostburg vergeleken met de Sluis en Nederland.

Huizenprijzen in Oostburg Sluis

Starterswoningen in Oostburg Sluis zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oostburg Sluis zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oostburg Sluis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oostburg Sluis? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oostburg Sluis

Wil je een huis kopen in Oostburg Sluis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oostburg Sluis . Er staan momenteel 28 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oostburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oostburg.

Bekijk alle koopwoningen in Oostburg Sluis. Zoek je huurwoning in Oostburg Sluis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oostburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oostburg is 2.550 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.671 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oostburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oostburg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oostburg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oostburg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oostburg

Oostburg Verspreide huizen Oostburg