Huizenprijzen en de huizenmarkt in Schoondijke

Begrijp de huizenprijzen in Schoondijke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schoondijke

Schoondijke is een plaats in de gemeente Sluis. Deze plaats telt volgens het CBS 23.555 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schoondijke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 295.197 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 295.197
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Schoondijke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schoondijke is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schoondijke moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schoondijke.

Woningen recent verkocht in Schoondijke

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schoondijke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schoondijke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schoondijke. Een eengezinswoning in Schoondijke komt het meest (92%) voor. Daarna komt een bungalow met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schoondijke

In Schoondijke wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schoondijke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schoondijke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Schoondijke

Starterswoningen in Schoondijke zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schoondijke zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schoondijke zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schoondijke? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schoondijke

Wil je een huis kopen in Schoondijke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schoondijke . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schoondijke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schoondijke.

Bekijk alle koopwoningen in Schoondijke. Zoek je huurwoning in Schoondijke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schoondijke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schoondijke is 2.271 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.338 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schoondijke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schoondijke vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Schoondijke

Schoondijke bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.