De Huizenmarkt in Cadzand (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Cadzand

Woningmarkt Cadzand

Cadzand is een plaats in de gemeente Sluis. Deze plaats telt volgens het CBS 23.555 inwoners. Momenteel staan er 53 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cadzand. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 756.128 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 53
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 756.128
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Cadzand

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Cadzand is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Cadzand moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Cadzand.

Woningen recent verkocht in Cadzand

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cadzand. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Cadzand.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Cadzand. Een eengezinswoning in Cadzand komt het meest (48%) voor. Daarna komt een portiekflat met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Cadzand

In Cadzand wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Cadzand

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Cadzand (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Cadzand
Binnenring: Nederland

Cadzand waar ligt dat?

Woningen te koop Cadzand

Wil je een huis kopen in Cadzand? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Cadzand . Er staan momenteel 53 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Cadzand alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Cadzand.

Bekijk hier alle koopwoningen in Cadzand. Zoek je huurwoning in Cadzand? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Cadzand

Starterswoningen in Cadzand zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Cadzand zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Cadzand zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Cadzand? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Cadzand

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Cadzand is 6.197 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (6.051 euro).

Leeftijden Cadzand

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Cadzand vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Cadzand

Cadzand bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.