De Huizenmarkt in Eede (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Eede

Woningmarkt Eede

Eede is een plaats in de gemeente Sluis. Deze plaats telt volgens het CBS 23.555 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eede. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 313.224 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 313.224
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Eede

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eede is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eede kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Eede

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eede. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eede.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eede. Een eengezinswoning in Eede komt het meest (94%) voor. Daarna komt een bungalow met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eede

In Eede wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eede

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eede (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Eede
Binnenring: Nederland

Eede waar ligt dat?

Woningen te koop Eede

Wil je een huis kopen in Eede? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eede . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eede alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eede.

Bekijk hier alle koopwoningen in Eede. Zoek je huurwoning in Eede? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Eede

Starterswoningen in Eede zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Eede zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eede zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Eede? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Eede

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eede is 2.527 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.414 euro).

Leeftijden Eede

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eede vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Eede

Eede bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.