Eede in de gemeente Sluis

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Eede

Een eerste blik op Eede

Eede is een plaats in de gemeente Sluis. Deze plaats telt volgens het CBS 23.555 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Eede. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 316.810 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 316.810
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Eede

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eede is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eede moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eede.

Woningen recent verkocht in Eede

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eede. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eede.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eede. Een eengezinswoning in Eede komt het meest (90%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eede

In Eede wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Eede

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Eede (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Eede
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Eede

Wil je een huis kopen in Eede? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eede . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eede alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eede.

Zoek je huurwoning in Eede? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Eede.

Huizenprijzen in Eede

Starterswoningen in Eede zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Eede zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eede zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Eede? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Eede

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eede is 1.868 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (1.860 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Eede is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Eede

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eede vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Eede

Eede bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen