logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Eede

Begrijp de huizenprijzen in Eede met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Eede

Eede is een plaats in de gemeente Sluis. Deze plaats telt volgens het CBS 23.243 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eede. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 438.653 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 438.653
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Eede

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eede is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eede moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eede.

Woningen recent verkocht in Eede

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eede. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eede.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eede. Een eengezinswoning in Eede komt het meest (95%) voor. Daarna komt een bungalow met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eede

In Eede wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eede

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eede (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Eede

Starterswoningen in Eede zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Eede zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eede zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Eede? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Eede

Wil je een huis kopen in Eede? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eede . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eede alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eede.

Bekijk alle koopwoningen in Eede. Zoek je huurwoning in Eede? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eede

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eede is 2.749 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.423 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eede

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eede vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Eede

Eede bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.