logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Breskens

Begrijp de huizenprijzen in Breskens met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Breskens

Breskens is een plaats in de gemeente Sluis. Deze plaats telt volgens het CBS 23.243 inwoners. Momenteel staan er 50 woningen te koop en zijn er recent 44 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Breskens. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 410.829 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 50
Woningen recent verkocht 44
Gemiddelde vraagprijs € 410.829
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Breskens

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Breskens is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Breskens moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Breskens.

Woningen recent verkocht in Breskens

Er zijn recent 44 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Breskens. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Breskens.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Breskens. Een eengezinswoning in Breskens komt het meest (64%) voor. Daarna komt een portiekflat met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Breskens

In Breskens wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Breskens

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Breskens (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Breskens

Starterswoningen in Breskens zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Breskens zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Breskens zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Breskens? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Breskens

Wil je een huis kopen in Breskens? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Breskens . Er staan momenteel 50 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Breskens alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Breskens.

Bekijk alle koopwoningen in Breskens. Zoek je huurwoning in Breskens? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Breskens

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Breskens is 3.822 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.826 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Breskens

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Breskens vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Breskens

Breskens bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.