De Huizenmarkt in Breskens (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Breskens

Woningmarkt Breskens

Breskens is een plaats in de gemeente Sluis. Deze plaats telt volgens het CBS 23.555 inwoners. Momenteel staan er 34 woningen te koop en zijn er recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Breskens. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 417.647 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 34
Woningen recent verkocht 43
Gemiddelde vraagprijs € 417.647
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Breskens

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Breskens is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Breskens moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Breskens.

Woningen recent verkocht in Breskens

Er zijn recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Breskens. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Breskens.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Breskens. Een eengezinswoning in Breskens komt het meest (65%) voor. Daarna komt een portiekflat met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Breskens

In Breskens wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Breskens

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Breskens (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Breskens
Binnenring: Nederland

Breskens waar ligt dat?

Woningen te koop Breskens

Wil je een huis kopen in Breskens? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Breskens . Er staan momenteel 34 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Breskens alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Breskens.

Bekijk hier alle koopwoningen in Breskens. Zoek je huurwoning in Breskens? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Breskens

Starterswoningen in Breskens zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Breskens zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Breskens zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Breskens? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Breskens

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Breskens is 3.826 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.561 euro).

Leeftijden Breskens

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Breskens vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Breskens

Breskens bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.